mandag den 31. august 2009

Effortless

Photobucket
(source: jakandjil)
En dag i denne påklædning? JO TAK!

Henrik Maretti

Photobucket
En af mine absolutte yndlings ting i mit hjem er et maleri af kunstneren Henrik Maretti.
Jeg så det udstillet i Århus og forelskede mig hovedkulds, men var på daværende tidspunkt slet ikke klar til at lægge en ok slat penge for et stykke kunst. Men efter et halvt års tid tænkte jeg stadig på det jævnligt og endte derfor med at give kunstneren et kald bare lige for at høre om det mon stadig var til salg;-) Og ved et kæmpe held var maleriet endnu ikke blevet solgt!
Så Henrik kom ud til mig, så jeg kunne få lov at se maleriet i mit eget hjem inden jeg tog den endelige beslutning. Og her har det hængt siden:-)
Jeg er kæmpe fan af hans arbejde og regner bestemt ikke med, at det bliver det sidste køb jeg har gjort hos ham! I takt med tiden er jeg kun blevet mere og mere lykkelig for mit maleri og det kommer helt sikkert til at følge mig hele livet, hvor end jeg så kommer til at bo.
Se flere af hans smukke og fascinerende værker her

Watching

For tiden drømmer jeg i høj grad om ure. Er især meget betaget af disse Pantheon modeller fra Gucci! Synes at det både er maskulint og feminint på samme tid, hvilket bestemt kunne tyde på god langtidsholdbarhed i min garderobe.
Kan dog ikke rigtig beslutte mig for, hvilken farve urskive, der mon er mest tidsløs? Og med eller uden diamanter?
Uanset ville jeg nok blive lykkelig over at få smidt either one i nakken;-)

Photobucket Photobucket

søndag den 30. august 2009

Garderobe favorit: IRO


(source: outnet.com)
Det var love at first sight, da jeg første gang spottede Mayle toppen. Så mange fine detaljer! Men på daværende tidspunkt kunne jeg ikke retfærddiggøre en pris på €370. Så jeg ventede (utålmodigt) til udsalget, men da var toppen desværre long gone i min str.Her i ferien var jeg en tur til Nice og faldt helt tilfældigt over en lang top, der med lidt god vilje ligner Mayle til forveksling! Blev så glad! Den er fra et mærke jeg ikke kendte i forvejen: IRO. De andre ting i butikken fra samme mærke var også rigtig fine, så det er bestemt et mærke jeg vil holde øje med i fremtiden!Toppen er allerede en klar favorit i min garderobe og jeg vil forsat bruge den langt ind i efteråret. Forestiller mig, at den skal sammensættes med en drape cardi, smalle jeans, grove støvler og lang halskæde.






Sneaky, sneaky

(source: colette.fr)
Jeg kunne faktisk godt bruge et par nye sneaks. Alt hvad jeg har i den afdeling er ret gammelt (og ret grimt). Synes det kunne være super fint med et mere feminint par af slagsen som disse fra Lanvin. De er fra sidste sæson, men Lanvin laver jo heldigvis lækre sneaks lige så hyppigt som lækre ballerinaer, så mon ikke det er muligt at finde et par, der falder i min smag. Er helt vild med de girly satin snørrebånd!

Men man kunne jo også gå i den anden grøft med et par fra UES. De mørke kæder og det trykte mønster i læderet på siden er rockercool!!


(source: Brownsfashion.com)

Be my baby: Chloé poppy necklace

Årh, hvor jeg altså fortryder, at jeg ikke hapsede nogle af Chloés poppy smykker, mens de stadig var til at få fat i. Jeg blev simpelthen for nærrig, men hvor ville de altså passe godt ind efterårsgarderoben. En stor strik, smalle jeans, grove støvler og en poppy - good to go!

The dark side...





Jeg kan nok lige så godt adressere dette emne tidligt...
Jeg har et afhængighedsproblem. Det er ikke så slemt som det har været, men det lurer altid lige under overfladen.

Tasker. There. I said it.

Samlingen røg på et tidspunkt op på et pænt tal - især Balenciaga var poison of choice - men har efterhånden solgt fra og sidder nu tilbage med ene gode pieces, der har både funktion og udseende, der er helt, helt rigtigt for mig.
Og det er jo rigtig rart - basis samlingen, der kan udbygges. Pt. kribler det lidt i fingrene efter en ny. Overvejer at føje en ny clutch til samlingen, men der skal scoutes (og ikke mindst spares op!) før den endelig beslutning bliver taget.
Den nyeste baby i familien blev tilføjet for et par måneder siden. Havde ellers været igennem en god portion sorte tasker, som jeg troede passede perfekt ind i min garderobe. Heriblandt klassikere som Chanels 2.55'er og Balenciaga city. Af en eller anden grund var det bare ikke et perfect fit?
Så var faktisk lidt luren ved at investere i endnu en sort sag. Gav det en sidste chance og prøvede lykken, da
mytheresa sendte en dejlig mail med en promotion code, der gav 30% på alle in season varerne - heriblandt Givenchys Nightingale. Klik - nattergalen var på vej!
Og endelig fandt jeg den sorte taske, der passede - den har hængt over min arm stort set konstant lige siden!

Etsy favorit: beepart

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jeg tror vil investere i nogle af disse "plader" fra Etsy.
Synes de 3 første kunne være ret fine, at have hængende rundt omkring i mit køkken. Og de 2 sidste kunne være ideelle til en mini smal væg i stuen, hvor jeg har haft svært ved at finde noget, der lige passer i størrelse - disse kunne meget vel være vindere!
Køb dem her!

Boots made for walking


eller here's hoping i hvert fald:-)
Jeg er nok det man vil kalde en inkarneret "flats only" kind-a-gal. Har bare aldrig været gode venner med de høje hæle. Det har sikkert noget at gøre med, at jeg altid har været ret høj og derfor ikke rigtig kunne se fidusen i at blive endnu højere i de, i forvejen, små-akavede teenage år.
Men efter at hælhøjden er skudt op (og forsætter stejlt) de seneste sæsoner, samt hæle for alvor ses i hverdags gadebilledet er jeg blevet mere og mere fascineret. Og pointen med de længere stænger og den højere popo er også taget til efterretning;-)
Så jeg skød mit projekt "lær at gå i høje hæle uden at ligne hverken and eller cirkusklovn" i gang og øver nu flittigt!
Det ovenfor skrevne er nu måske nok det, man vil kalde efterrationalisering... for det var faktisk et helt specifikt par der kickstartede lære-trangen. Nemlig et par babys fra Chloé. Da de endelig blev skåret kraftigt ned på Browns udsalg måtte jeg bare eje dem!

Be my baby: Emanuel Ungaro studded leather clutch

Hvor har jeg ventet og ventet! og ventet!
Photobucket

(source: style.com)

Lige siden jeg savlede over Emanuel Ungaros fantastiske nittebeklædte clutch på catwalk billederne

Photobucket

og siden hen spottede Rumi rocke den på bloggen
fashiontoast, har jeg holdt skarpt øje med net-a-porter.com

BONG!
Yes! Endelig kom mailen om, at clutchen nu er tilgængelig for mine grådige små hænder! Ind og kig, IND OG KIG!

Æjs, clutchen er tilgængelig alright, men altså ikke for moi i denne omgang. Må ærligt indrømme, at jeg havde håbet på en lidt mere beskeden pris end £1,450. Men for satan, hvor er den lækker! Og samtidig ret så praktisk med tilhørende skulderstrop.

Nå, den må ryge i Lotto-kassen.

Skulle nogle af Jer imidlertid være blevet fristet kan I købe vidunderet (dog i sort) lige
her

Etsy favorit: RABID FOX by Fleathers

Photobucket
(bunny love ring by Rapid Fox $165)
Photobucket
(the black octopus by Rapid Fox $275)

Photobucket
(safari knuckle duster by Rabid Fox $225)
Endnu en af mine Etsy favoritter må lige ind på bloggen. Jeg har endnu selv til gode at lægge min første ordre i Fleathers' shop, men jeg har stærkt på fornemmelsen, at det kun er et spørgsmål om tid:-)
Jeg har udvalgt 3 ringe til at vise her på bloggen, men der er super mange fine smykker at vælge i mellem i shoppen; herunder også armbånd, halskæder og øreringe!
Jeg synes smykkerne besidder den rette mængde finurlighed uden at blive kiddy eller tacky, hvilket samtidig understøttes af det upolerede udtryk. De minder mig på en måde om Pamela Loves ekstremt smukke talon og skull smykker, for så alligevel at være i deres helt egen boldgade.
Smykkerne er ikke helt billige, men heller ikke helt out of reach. Særligt med den fordelagtige dollarkurs;-)
Køb smykkerne
her

Etsy favorit: Plaster Doll

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Jeg er helt pjattet med den finurlige karakter Plaster Doll, som viser sig i den ene designer kreation efter den anden. Og plasteret i panden kan man da ikke andet end at elske! Jeg har selv købt de 3, der er afbilledet her på bloggen, hvor frøkenen poserer i henholdsvis Marc Jacobs, miu miu og Karen Walker.
Det er faktisk ved at være længe siden, jeg købte dem, men de er endnu ikke kommet i glas og ramme - ahem, var der nogen der sagde slow moe? Det der med at søsætte indretningsprojekter uden at få dem færdiggjort er vist generelt noget der ligger til min karakter.
Anywayyy, så snart de er kommet på plads over min seng i de dertil indkøbte rammer flashes det færdige resultat her på bloggen. Indtil da kan jeg absolut anbefale jer at tjekke sælgeren og hendes fine illustrationer ud her

Bunny hop

Photobucket


Fifi Lapin er nettets (og nok også verdens) mest fashionable lille kanin.Jeg har fulgt hendes blog ivrigt gennem det sidste år. Den er intet mindre en fabelagtig! For jer derude, der skulle ske ikke at kende bloggen, vil jeg klart anbefale at slå et smut forbi! På bloggen kan du også købe originalt artwork og blive venner med kaninen på facebook.Besøg Fifi her

Make Love Not War

Photobucket
(source: core77)