fredag den 25. september 2009

Savings: My Wardrobe

My Wardrobe fejrer weekenden ved at give 20% ekstra i rabat på alle udsalgsvarer med koden: GTY768

Photobucket

torsdag den 24. september 2009

Project Statement Necklace

Jeg leder lige pt. efter den perfekte statement halskæde. Mangler noget stort og lækkert til at smide om halsen til alt tøj med høj rund hals. Har lidt blandet i smykkeskrinet, men mangler altså lidt den dér go-to-altid-perfekt-til-outfittet-halskæde. Og helst en der POP'er lidt;-)

Har efterhånden ledt temmelig længe, så er helt ude på det overdrev, hvor jeg overvejer at smide en pæn chunka' change efter skidtet:-) Hvis det er den helt rigtige vel og mærke.

Jeg har søgt højt som lavet uden at tampen sådan for alvor brænder - men her er spidskandidaterne indtil videre: som mine valg nok bærer præg af er Mawi og Marni ret populære her i husstanden;-)

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

Mawi halskæderne er fra Mawi mens Marni halskæderne kan erhverves hos Browns

Skulderfokus

Lige inden jeg røg afsted til London, kom jeg forbi denne jakke i H&M - og med deres tilbud om 20% på den dyreste vare (du er sgu en kammerat H&M) måtte den altså med hjem.

Jeg kommer ikke til at bruge den i gennem de allerkoldeste vintermåneder - det er den ikke varm nok til for mig - men den er fantastisk dejlig som overgangsjakke og er allerede blevet brugt flittigt!

Den fås også i en fin lysgrå/støvet lilla, men sådan noget kan jeg altså ikke holde pænt:-)

Photobucket



Photobucket



Photobucket

Jo Malone

Som tidligere nævnt røg der også lidt i kurven i beauty-kategorien på min tur til London.
Har længe rigtig godt kunne tænke mig at se nærmere på Jo Malones dufte. Filosofien bag parfumerne er, at man kan skabe sin egen "signature scent". Og i denne "because you're worth it"- tidsalder er vi nok mange, der synes det er lidt skægt, at have sin helt egen duft;-)
Man vælger 2 dufte udfra et hav af forskellige og ved at bruge dem sammen skaber man så sin signatur duft.
Jo Malone har lavet et duft-kort med forslag til forskellige blandingsmuligheder alt efter om man ønsker f.eks. en tung eller frisk duft - og så er det ellers bare at kaste sig ud i "blanderiet":-)

Photobucket

Savings: Matches Fashion

Inden i morgen fredag kan du spare £50 ved køb over £100 hos Matches Fashion! Det er sgu da meget lækkert;-)
Koden til rabatten er: DS74LG24

Photobucket

fredag den 18. september 2009

Dream Closet: Almost spring time

På en mild og solrig dag som denne, ville det være skønt at kunne hoppe i dette outfit.

semi warm

Christopher Kane for Topshop

Så kom dagen, hvor Christopher Kanes kollektion for Topshop blev tilgængelig på siden. Synes det er en ret fin kollektion - omend jeg ikke er helt sikker på at jeg forstår det dér "eyelet/mirror" business?? Er spejle på tøjet ikke lige noget vi kan lade Aladdin og MC Hammer om? Kommer automatisk til at tænke på de hatte med guld broderi og spejle enhver ejede i 90'erne.

Jeg har en masse andre sager på ønskelisten, der bliver prioteret først, men havde jeg lidt ekstra pocket change ville valget falde på disse 2 tees:

Gem tee dress
Photobucket

Crocodile print tee
Photobucket

torsdag den 17. september 2009

Leoparderne kommer

Efter jeg investerede i mit leo scarf fra LV er jeg blevet ret så vild med leo pletter. Så jeg havde allerede besluttet, at leo print skulle indgå i min efterårsgarderobe - jeg manglede kun at finde det helt rigtige.

Heldet var med mig i London, hvor jeg faldt over 2 fine cardigans og 2 fine tørklæder i Zara. Har længe gerne ville have en aflaster til mit LV, som jeg bruger næsten dagligt, men der har altid været et eller andet off ved de eksemplarer, jeg er kommet forbi. Disse tørklæder har SÅ fint et leo print, er i lækker kvalitet, farvesammensætningerne er skønne og de har fine flossede ender.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

onsdag den 16. september 2009

Bad blogger, bad blogger...

Photobucket

Æjs. Det var jo ikke lige det, der var planen vel? Når man nu endelig fik sparket sig sammen til at oprette den blog man gerne ville, er radio-tavshed bare ikke det fedeste at lægge ud med?
Desværre har jeg bare haft så travlt de sidste dage, at der ikke har været plads til en masse andet:-( Men det ændrer vi snart på, gør vi sgu!

Havde en skøn, skøn tur til London (omend ca. 13 timers søvn fordelt på 4 dage godt kan komme tilbage og bide en i popoen nu;-))
Har købt en lille smule sager med hjem, der bliver flashet på bloggen inden for nærmeste fremtid! Det er ikke det helt store shopping haul (damn you 10 kg's grænse!!), men der er da lidt i både fashion og beauty kategorien:-)

fredag den 11. september 2009

Garderobe favorit: Chloé Susan Boots

Photobucket

I mange år nedprioterede jeg fodtøj til fordel for tasker og tøj. Når kvinder i alskens modemagasiner og Carrie fra SATC proklamerede, at alle kvinder har en "thing" for sko kunne jeg aldrig helt nikke genkendende. Jeg købte for det meste et enkelt par støvler og sled dem ned over et års tid - og når efteråret så bankede på døren året efter, var det på den igen med samme hovedpine.

Jeg har nok lidt det, man vil kalde problem fødder - har ofte svært ved at finde noget, der passer helt perfekt og mine fødder er uvenner med alt, der hedder pvc, plastik og syntet. Det der med at gå sko til er også noget jeg stille og roligt har opgivet - passer de ikke fra start kommer de sgutte til at passe - en dyrkøbt erfaring jeg stadig glemmer af og til:-)

Men det er efterhånden virkelig gået op for mig, hvor stor en forskel håndværk og lækkert læder gør for mine fødder! Og pludselig æder sko-køb en ordentlig del af shoppingbudgettet!

Mit første rigtig dyre sko-køb var Susan ankelstøvlerne fra Chloé og efter dem var der no turning back:-)

De var det første par støvler nogensinde, hvor både mit hovede og mine fødder kunne blive enige om at elske dem!!

Det sorte par købte jeg i Storm i Kbh. Og de bragte så megen lykke, at de røde måtte med hjem fra NY.



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket

torsdag den 10. september 2009

Luella

Jeg er gennem tiden blevet mere og mere vild med designeren Luella Bartley. Det startede med hendes Gisele bag produceret af Mulberry - drømte virkelig om en dag at eje sådan en sag!
Photobucket

Min interesse for hendes beklædning opstod, da jeg så billederne fra hendes spring 2008 ready-to-wear kollektion.
Jeg var solgt! Det fine blomsterprint, referencerne til batman og de firkantede briller - what's not to like;-)

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket



(style.com)

Senere så jeg både Fifi og Plaster Doll strutte deres stuff i kreationer fra designeren.

Photobucket

Photobucket


Hendes kollektioner tenderer som oftest hen mod det girly - med et eller andet finurligt tvist. Hun leder altid mine tanker hen mod Alice i eventyrland!

Indtil videre har jeg kun en enkel ting i garderoben, men kunne med tiden rigtig godt tænke mig at udbygge med både en lille jakke og en nederdel.

Kjolen var jeg så heldig at finde på udsalg, hvor den var sat ned til under halv pris!


Photobucket


Photobucket


Photobucket

Jeg har brugt den over sommeren med forskellige ballerina sko og sandaler

Photobucket


Photobucket

Men kunne nok også finde på at springe i den til en af vinterens fester blot med helt tætte sorte strømper og mine shoeboots fra Repetto.

Photobucket

Budget buy: Bullet necklace

På den amerikanske webshop Bonadrag kan man blandt andre skønne sager købe disse "bullet" halskæder med krystaller.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tænker de kunne være rigtig fine at bruge alene, men også mikset med f.eks. en stor medaljon eller lag på lag sammen med et par lange perlekæder.
Prisen er egentlig helt ok i betragtning af materialer, men $300 for en halskæde er jo også en slags penge.
Endnu en gang har Etsy.com vist sig at være ret handy;-)

Hos sælgeren leoravon findes disse næsten identiske halskæder:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Priserne er et noget andet leje, da man her må slippe mellem $38-$52 for en fin sag.

Find halskæderne her.

Top 5 list: Youheshe

Ah, elsker når de nye sæson-varer lander i butikkerne - både på nettet og irl! Mange optioner må scoutes før der handles ind:-)
Så jeg har bladret Youheshe's varer igennem og kreeret min top 5 liste:

Denne bluse fra Baum und Pferdgarten er bare så fin og klassisk - bestemt et potentielt go-to-item! Elsker blonderne!

Photobucket

Jeg synes tørklædet fra Rika har et virkelig godt leo-print. Absolut en værdig erstatning for det grå eksemplar fra Louis Vuitton, jeg aldrig fik købt.

Photobucket

Helmut Lang laver generelt bare de lækreste basis ting - og jakken her er ingen undtagelse.

Photobucket

Mit skab kunne virkelig godt trænge til en sort cardigan i noget lækkert strik. Cashmere cardiganen fra Phillip Lim er et ret godt bud.

Photobucket

Armbåndet fra Sabine Dehoff er bare så fint! Ville elske at bruge det alene, men også mikset med andre armbånd fra smykkeskrinet

Photobucket