søndag den 18. oktober 2009

Simplicity

Hvis jeg så lige så fantastisk ud i noget så simpelt som blazer,tee og jeans, tror jeg sgu egentlig ikke, at jeg nogensinde ville gå i andet.

Photobucket

(source: Jak&Jil)

lørdag den 17. oktober 2009

Geeky - moi?

Håber I vil bære over med mig lidt endnu - for rigtig gættet: her kommer endnu et indlæg om Asos:-) Men altså, kan sgu ikke rigtig få armene ned over, hvor mange gode sager der lige viste sig at gemme sig derinde!

Ledte nemlig også efter endnu en vinterkjole. I mange år har kjoler på ingen måde været en del af min beklædning (kun når der var tvang i form af hedebølge) og nu, hvor jeg har fået gang i dem igen, kan jeg ligesom ikke helt få nok;-)

Så jeg ledte efter en fin strikkjole med lange ærmer. Hvad sker der egentlig for alle de strikkjoler med korte ærmer, der hænger i butikkerne lige nu? Er jeg den eneste, der virkelig savner et ærme??

Spottede de fiiiineste eksemplarer fra et mærke kaldet Yumi. Har aldrig hørt om mærket før, men vil da absolut til at holde øje med det! Det er som om, at kjolerne er lavet lige til mig! Elsker snit, farver, ærmelængde (YES!) og motiverne/skriften. Er ellers ofte lidt iffy når det kommer til skriftprint på tøj - nogle ting er det bare bedre man nøjes med at tænke i stedet for at smække op med neongult på brystet. Men på trods af, at sætningerne på 2 af kjolerne måske er lidt kliche-fyldte er jeg ikke desto mindre forelsket. Så ja, en smule kliche, men tilpas nedtonet og humor-fyldt til, at jeg ELSKER!

Har allerede besluttet, at jeg MÅ eje minimum en af dem. Men hvilken?

Yumi Exclusive to Asos "Geek Chic" jumper dress

Photobucket



Yumi Exclusive to Asos "Sailor Girl" jumper dress

Photobucket



Yumi Exclusive to Asos "Un Petit Peu Francais" jumper dress

Photobucket

Inside

For ikke længe siden hærgede tendensen med fint undertøj på ydersiden editorials i de fleste store magasiner. Tendensen er vel for så vidt stadig stærk - blot i den mere nedtonede udgave med kig til en mesh-eller blonde bh/body under en oversize tee eller en blazer.

Jeg faldt for disse 3 tee-dresses på asos som jo egentlig opfylder samme princip, blot med mellemmanden skåret fra - for her er undertøjet printet direkte på tøjet. Er før stødt på tees med printet undertøj, men de udgaver jeg har set har ofte været grænsende tacky og i hvert fald langt fra understated!

Disse 3 fra henholdsvis Sass & Bide (de 2 øverste) og Costume Dept. (den nederste) gets the job done på en rigtig fin måde!


Photobucket



Photobucket



Photobucket

fredag den 16. oktober 2009

Project statement necklace #3

Jeps, jeg scouter stadig... Men Rom blev jo heller ikke bygget på én dag, vel?:-) Budgettet er ikke helt til Marni eller Mawi endnu, så tænker, at jeg passende kan afprøve en budget-udgave først.

Fandt en ret perfekt kandidat til formålet, da jeg gennemtrawlede asos tidligere på dagen:

Asos statement perspex necklace with rhinestones and bow chain - £25

Photobucket

Tror den kunne være super fin til mine store strikbluser med rund hals - og også til de mere fest-orienterede sager i min garderobe.

Den anden jeg faldt for opfylder egentlig ikke helt kravene, jeg havde fastsat, men er alligevel temmelig fristet! De 4 store dyr med så mange fine detaljer er da bare fantastiske!

Asos long vintage style animal station necklace - £12

Photobucket

Savings: Asos

Tog lige en runde på www og røg ind forbi asos udsalg i håb om at spotte et kup.
Det må være længe siden jeg har luret derinde ordentligt for hold da op, hvor er der generelt nogle laberheder! Endte med en kurv med 12 stk. sager i (uden at trykke "buy" - endnu - vel og mærke). Men mere om det senere. Først vil jeg lige smide 4 udsalgsvarer, som jeg personligt rigtig gerne ville tilføje mit klædeskab!

Sonia by Sonia Rykiel double jersey skirt - sat ned fra £155 til £68

Photobucket

By Berman giant animal clutch - sat ned fra £65 til £29

Photobucket

Angie Gooderham graduated beaded necklace - sat ned fra £93 til £31

Photobucket

Asos leather T-bar platform wedge - sat ned fra £85 til £33.5

Photobucket

torsdag den 15. oktober 2009

Baby, it's cold outside..

Er lige vendt hjem fra en skøn, skøn mini-ferie i København.
Vi fandt et fantastisk tilbud på et dejligt værelse på Hotel Admiral - et hotel, der absolut kan anbefales! Det samme gælder iøvrigt deres restaurant - MUMS!
Vi har bare hygget, drukket en frygtelig masse latte, shoppet og været kulturelle. Vi var bla. inde og se "Kom Bamse, nu balletter vi!" på Det Kongelige Teater. Indrømmet, nok en forestilling, der først og fremmest henvender sig til den befolkningsgruppe, der opfylder højdekravene til Kålormen i Tivoli. Men som inkarneret Bamse og Kylling-fan var den altså must-see. Og hvor var den fin! SÅ fin! Og ved ikke om det her, siger mere om mig end forestillingen, men synes faktisk, at den var bedre end "West Side Story Suite" vi så samme aften i Operaen. Så er man barn, har børn eller blot er en barnlig sjæl, som undertegnet, er det fluks ind og opleve Bamse for fuld udblæsning! 5 stjerner herfra!

Anyway, så var det altså rockerkoldt i staden - som i virkelig koldt. Klarede på et tidspunkt at stå ret i blæsten med shoppingposerne i lige opadgående linje bag mig som en skæv Mary Poppins. Næste gang, der skal nedskæres indenfor de militære styrker, anbefaler jeg, at der i stedet for faldskærme uddeles store Cos-poser til alle - same same.
Så ja, rigtig koldt - og som resultat har det danske efterår kvitteret med en omgang ondt i halsen til mig:-(
Og når man alligevel sidder indendørs med snotnæse i stedet for at drikke store fadøl på Studenterhuset, kan man jo passende bruge tiden på at være bagklog. Tørklædet er din ven - og mange af dem. Glemmer ofte, hvor mange jeg egentlig ligger inde med. Så ondt i halsen må blive en reminder (kan ikke bære, hvis det ikke bliver godt for noget) - BRUG NU NOGLE AF ALLE DE TØRKLÆDER, DU HAR SKRABET TIL DIG, KONE!

Som knagerækken afslører, har jeg gennem tiden haft en liiille ting for McQueens skull scarves:-)

Photobucket

fredag den 9. oktober 2009

Striber

Jeg er inden for de sidste par måneder blevet helt fjollet med striber! Tænker maritime striber i farverne navy, sort og cremehvid. Og drømmer nok også lidt om et efterår med masser af lækre basisting, som er parisisk chic på den dér helt effortless måde -at det så bliver en høj, bleg dansker og et blæsende, regnfuldt dansk vejr, der skal spille hovedrollen og danne kulissen må lige være en mindre detalje;-)
Har rendt rundt med den helt perfekte kjole oppe i hovedet, men synes bare ikke rigtig jeg har fundet noget, der ligner - på trods af, at mine øjne er skarpt indstillet på at opfange alt, der bare minder om striber, så snart jeg træder ind i en forretning. Den skal være a-formet, kort og med sorte og cremefarvede, vandrette og semibredde striber. Og gerne med 2 fine lommer som eneste detaljer.
Jeg leder videre - og summa summarum skal der striber ind i min garderobe! Den trænger! Derfor kunne jeg ikke lade denne oversize bluse hænge i H&M, da jeg kom forbi den forleden. Striberne er mere grafiske end maritime, men ikke desto mindre synes jeg, at den er rigtig fin! Og stribet:-)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

torsdag den 8. oktober 2009

Top 10 list: Browns Fashion

Jeg ville ikke ligefrem stritte imod, hvis der en, der fik lyst til at forære mig disse 10 sager:

Mary Katranzou dress:
Photobucket


Jas MB leather gloves:

Photobucket



Chloé Crystal Bow bag:

Photobucket



Opening ceremony wool sweater with cut out details:

Photobucket



Pauric Sweeney bag:

Photobucket



Richard Nicoll print dress:

Photobucket



Rick Owens wedge ankle boots:

Photobucket



Atlanta Weller for House of Holland wedge shoes:

Photobucket



Balenciaga two tone twisted cuff:

Photobucket



Burberry chain bracelet:

Photobucket

Boot-y-licious

Jeg har for en gangs skyld været tidligt ude for at købe vinterstøvler! Har før i tiden desværre haft for vane at vente alt for længe - og så er alt det gode jo altså taget, når man pludselig kommer i tanke om, at man fryser fødderne:-) Og på grund af det tidlige danske efterår har jeg faktisk allerede fået brugt dem flittigt!
Det grå/grønne par er fra Marc by Marc Jacobs og har en rigtig fin detalje i form af en slags sløjfe og MBMJ's tag som efterhånden er blevet kendetegn for MBMJ's accessories.
Det sorte par er fra Vic Matie og her er virkelig tale om kram! Tykt, tykt læder og tyk robust sål. Så på trods af min ellers til tider lidt voldsomme omgang med fodtøj forventer jeg, at disse kan tjene mig en del sæsoner, inden de giver op:-)
Og så kan jeg rigtig godt lide de 3 remme med mørke sølvnitter i forskellige størrelser.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

tirsdag den 6. oktober 2009

Be my baby: Chloé necklace

Endnu en halskæde fra Chloé...
Endnu et tilfælde, hvor jeg sparker mig selv bagi for at blive for nærrig i det afgørende øjeblik...

Lærer jeg det mon nogensinde?:-)

Photobucket

Garderobe favorit: Louis Vuitton Barette

Jeg har som oftest mit hår løst hængende og let uglet. Hvis frisuren skiftes ud, er for det meste med en stor, høj knold eller med en bred, ujævn fletning i den ene side. Hvis tøjet den pågældende dag er i den casual afdeling, f.eks. ripped jeans, en løs tee og en wrap cardigan, synes jeg, det kan være lidt skægt at tilføje "spunk" i form af mit hårspænde fra LV. Hårspændet er spækket med guld og simili, så derfor bruger jeg det mest til mere nedtonede outfits.

Photobucket

mandag den 5. oktober 2009

Etsy favorit: luchaworkshop

En af mine farvoritshops, der huserer på etsy, er luchaworkshop.
Her kan man bl.a. købe de fineste illustrationer printet på lækkert, tykt - næsten stoflignende -papir.

Jeg har selv investeret i disse 2 prints, der efter indramning (endnu et indretningsprojekt of mine, der er lidt strandet) skal op og hænge i min spisestue.
Photobucket



Photobucket

Køb dem her!

Project statement necklace, part deux

Er det mon et tegn på, at jeg skal vælge Mawi-vejen? Faldt lige over dette billede i min billede-folder på pc'en.
Så simpelt, men SÅ lækkert! Navy shirt, blazer og big bling når det er bedst - sådan vil jeg også se ud i efteråret!

Photobucket

(Jak&Jil)

søndag den 4. oktober 2009

Birthday girl

Photobucket

Ah, kender I den følelse, at man intet praktisk presserende har fået lavet en hel weekend, men alligevel har det været det hele værd?
Sådan en har jeg haft mig!
Jeg har været out and about hele weekenden og bl.a. haft fornøjelsen af at være med til at fejre skønne Ditte. Her fik jeg også endelig muligheden for at hilse på Merete irl - som simpelthen også er så sød!

Overnattede på Dittes sofa (tak Ditte;-) og fandt det slemt fristende at stå tidligt op og i nattens mulm og mørke, ninja-style, at snige mig afsted med størstedelen af hendes garderobe. For filan den dame har nogle skatte hængede!
Dog vandt min pæne side og koma-lignende søvn-tilstand - så i stedet blev jeg hængende, spiste kanelkage fra aftenen før og sladrede. Inden jeg skred hjem, sørgede jeg dog for at sætte verbale post-its på alle de sager, jeg vil stå i købe-kø til, hvis de en dag skal videre i shopping-systemet;-)
God weekend.

Ring-a-ding-ding

Jeg elsker statement ringe! (faktisk er alle store smykker min ven:-)) Og føjer gerne nye til, hver gang jeg falder over noget interessant og budgettet tillader.
De seneste nye tilføjelser er disse 2 jeg samlede op på et marked på Sardinien.

Photobucket