torsdag den 24. december 2009

Merry Christmas!

I ønskes alle en rigtig glædelig jul!

For mig er julen en magisk tid med masser varme og lys, hvor vi fejrer de mennesker, vi holder af. Jeg glæder mig rigtig meget til at være sammen med min familie i aften! Jeg glæder mig til min mors fantastiske andesteg, min fasters hjemmelavede konfekt og til at danse om juletræ - især runden med "Nu' det jul igen", hvor 9 mennesker skal ind og vende i verdens mindste rum, der kun bliver mindre af den kummefryser, der står parkeret.

Jeg er muligvis lidt corny, når det kommer til julen, men "juleræset" kommer sjældent rigtig ind under huden på mig - og jeg blæser altså på udsagn om "kommercialisering".
Jeg elsker kravlenisser, Jesus & Josefine, Disneys juleshow, julesange og tror faktisk også stadig lidt på julemanden (ja, den er god nok).

Jeg håber I alle får nogle skønne juledage, sammen med dem I holder af.

Photobucket

Pokerface...

Påtænker at lave gaga'en med mine to nye armor ringe fra H&M

Photobucket

tirsdag den 22. december 2009

H&M BFF! <3

Jeg var i et "hvor-er-det-synd-for-mig-at-jeg-skal-læse-til-eksamen-i-stedet-for-at-have-gran-i-håret-og-bage-klejner" state of mind, da jeg for 2 ugers tid siden slog et smut forbi H&M. Så sagen er muligvis, at jeg gik en smule overboard. Kan man mon få udstedt et tilhold mod sig selv?

Fandt en masse fine ting derinde! Bl.a. den oliven farvede ruskindsjakke sat ned fra 999,95,- til 230,- og det kan man jo godt lide:-)

Den lille sorte jakke med drapering på fronten er helt perfekt, når cardigan eller læderjakke ikke er helt pænt nok til lejligheden. De 2 skjorter med blonde indsats vil jeg bruge over jeans eller med en stram mini indenunder, så de kan bruges som kjoler aussi.


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

Statement necklace - final cut

Så lykkedes det mig endelig at finde den rigtige statement halskæde! Og endda til budget-venlig pris - bassen er nemlig fra H&M.

Photobucket

Photobucket

Hop, skip and a skirt

Når det kommer til nytårspåklædning, bør jeg nok bare hive en allerede eksisterende option ud af garderoben - men har alligevel luret lidt på alternative muligheder.
Er ret vild med disse 3 nederdele! Og nederdele er faktisk ikke repræsenteret i stor stil i mit klædeskab (excuses, excuses..)
Alle 3 ville jeg style med sager, jeg allerede ligger inde med - og faktisk også ens. En A. Wang tee "tucked in", ankelstøvler, opaques, en cropped jakke og en stor medaljon om halsen.

De 3 smuksakker kan findes hos topshop.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

mandag den 21. december 2009

Just the two of us...

Jeg fik jo skrevet mig op til et par ankelstøvler til Rützou i sort læder. Og det skulle jeg vist aldrig have gjort;-) For jeg har simpelthen været så glad for dem, at jeg bare måtte have dem i grå ruskind også! Jeg vandrede helt uforvarende ind til sko-pusher no. 1 og der stod de - det eneste par tilbage i butikken og så i min størrelse. Jeg så det som et tegn;-)

Photobucket

Photobucket