fredag den 6. november 2009

For fanden altså...

Der har godt nok være stille herinde hva'? Pauser lige for den mentale effekt af western krat-bold, der i stilhed løber over skærmen...

Den forkølelse jeg samlede op viste sig at være lidt mere end en snotnæse. Var nede og bide i græsset i små 2 uger. Hvis der ikke er tale om en gren af influenza A bliver jeg sgu næsten sur - gider ikke lægge krop til flere baciller nu. Det er plain tarveligt - har jo slet ikke tid til det pjat!

Og efter jeg så endelig har kunne rejse mig fra en lind strøm af kleenex og strepsil, har der været stress over hele linjen! Fik lige inden efterårsferien den fantastiske nyhed, at jeg er optaget på det studie i USA, hvor jeg har søgt om udveksling! Vildt spændende - men også lidt angstprovokerende. Så dagene er stille og roligt smeltet sammen med planlægningsarbejde, legatsøgning, visum etc. Der er stadig dømt fyldt indbakke og minus på overskudskontoen men håber virkelig, at der snart bliver lidt rum til at svømme op mod overfladen og deltage lidt aktivt på min egen blog;-)

Så min virtuelle verden er blevet forsømt til fordel for RL. Håber I vil bære over med mig lidt endnu!
Tak for jeres søde kommentarer! Synes det er så dejligt, at I vil tage jer tid til at kommentere herinde - og føler mig derfor også som en endnu større røv for ikke at have fået svaret på dem! Satser på at få dem udgivet her i weekenden! Ville egentlig gerne udgive dem nu, men synes det føles så tomt og hult, hvis jeg ikke kan få kommenteret ordenligt på dem i samme ombæring.

xoxo

Ingen kommentarer: