lørdag den 17. oktober 2009

Geeky - moi?

Håber I vil bære over med mig lidt endnu - for rigtig gættet: her kommer endnu et indlæg om Asos:-) Men altså, kan sgu ikke rigtig få armene ned over, hvor mange gode sager der lige viste sig at gemme sig derinde!

Ledte nemlig også efter endnu en vinterkjole. I mange år har kjoler på ingen måde været en del af min beklædning (kun når der var tvang i form af hedebølge) og nu, hvor jeg har fået gang i dem igen, kan jeg ligesom ikke helt få nok;-)

Så jeg ledte efter en fin strikkjole med lange ærmer. Hvad sker der egentlig for alle de strikkjoler med korte ærmer, der hænger i butikkerne lige nu? Er jeg den eneste, der virkelig savner et ærme??

Spottede de fiiiineste eksemplarer fra et mærke kaldet Yumi. Har aldrig hørt om mærket før, men vil da absolut til at holde øje med det! Det er som om, at kjolerne er lavet lige til mig! Elsker snit, farver, ærmelængde (YES!) og motiverne/skriften. Er ellers ofte lidt iffy når det kommer til skriftprint på tøj - nogle ting er det bare bedre man nøjes med at tænke i stedet for at smække op med neongult på brystet. Men på trods af, at sætningerne på 2 af kjolerne måske er lidt kliche-fyldte er jeg ikke desto mindre forelsket. Så ja, en smule kliche, men tilpas nedtonet og humor-fyldt til, at jeg ELSKER!

Har allerede besluttet, at jeg MÅ eje minimum en af dem. Men hvilken?

Yumi Exclusive to Asos "Geek Chic" jumper dress

PhotobucketYumi Exclusive to Asos "Sailor Girl" jumper dress

PhotobucketYumi Exclusive to Asos "Un Petit Peu Francais" jumper dress

Photobucket

6 kommentarer:

Beam sagde ...

Jeg ville vælge den sidste, for jeg elsker det franske sprog. ;o)

Ditte sagde ...

YUMI har også lavet noget for Topshop husker jeg. Dog ikke lige strikkjoler som her. Men nej, du er ikke alene, jeg forstår simpelthen ikke korte ærmer og strik generelt! De bliver konsekvent hængende i butikken for mit vedkommende!

ouafa sagde ...

Beam: Hælder nok også lidt til den sidste - for helt enig, det franske sprog er bare så fint! Men samtidig har jeg intet rødt i garderobe.. Hmm, hmm what's a girl to do?

Ditte: Ah, se det vidste jeg slet ikke!
Tænkte nok, at jeg ikke kunne være den eneste, der var fan af konceptet "ærmer":-)

Merete sagde ...

Jeg synes også bare, at de er så fine. Jeg er da også bare helt solgt efter, at du har flashet dem. Jeg synes de alle er så skønn,men jeg tror den sorte og måske også den lysegrå de har på Asos bliver nødt til at komme hjem og bo hos mig.

Miss Jeanett sagde ...

Der er ingen skam i at blogge om ASOS (igen-igen-igen), da jeg vist gør det en del selv (MEGET!).

/Jeanett
http://jeanettd.blogspot.com

ouafa sagde ...

Merete: Åh, den lysegrå var faktisk også rigtig, rigtig fin! Fik desværre ikke nosset mig sammen til at få en bestilt - ville ellers have været rart at udnytte rabatkoden:-) Kom der mon en med posten til dig?

Miss Jeanett: Dejligt med en fælles-asos-blogger - så er vi 2 til at dele skammen:-)
Men nej, du har ret! Med så mange laberheder til spotpriser må biksen gerne tage lidt blog-plads!