fredag den 9. oktober 2009

Striber

Jeg er inden for de sidste par måneder blevet helt fjollet med striber! Tænker maritime striber i farverne navy, sort og cremehvid. Og drømmer nok også lidt om et efterår med masser af lækre basisting, som er parisisk chic på den dér helt effortless måde -at det så bliver en høj, bleg dansker og et blæsende, regnfuldt dansk vejr, der skal spille hovedrollen og danne kulissen må lige være en mindre detalje;-)
Har rendt rundt med den helt perfekte kjole oppe i hovedet, men synes bare ikke rigtig jeg har fundet noget, der ligner - på trods af, at mine øjne er skarpt indstillet på at opfange alt, der bare minder om striber, så snart jeg træder ind i en forretning. Den skal være a-formet, kort og med sorte og cremefarvede, vandrette og semibredde striber. Og gerne med 2 fine lommer som eneste detaljer.
Jeg leder videre - og summa summarum skal der striber ind i min garderobe! Den trænger! Derfor kunne jeg ikke lade denne oversize bluse hænge i H&M, da jeg kom forbi den forleden. Striberne er mere grafiske end maritime, men ikke desto mindre synes jeg, at den er rigtig fin! Og stribet:-)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

2 kommentarer:

Sophia Maria sagde ...

Nej hvor er den fed. Jeg skal SÅ meget i H&M. Er det "almindelig" H&M eller divided?

ouafa sagde ...

Den er faktisk fra Trend (det pudder/lyserøde) mærke. Så en enkelt sidst jeg vi H&M, så med lidt held er den nok stadig til at finde!